דלקת קרום המוח- לא מצליחה לחזור לעבודה ולתפקד

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

03/12/2017 | 13:47 | מאת: אני

שלום, בת 40, אוקטובר שנה שעברה לאחר כאבי ראש של שבועיים אובחן -דלקת כרום המוח, לא היה ברור איזה כי קבלתי אנטיביוטיקה לפני, קבלתי טיפול אנטיביוטי של 10 יום, עם הטבה שוחררתי הביתה. לאחר כחודש וחצי בבית חזרתי לעבודה, אחרי חודש של עבודה חזרו כאבי ראש יותר גרוע, עשו לי סגירה של BLOOD PACH, אני בבית כבר 9 חודשים, יש הטבה, בהחלה לא יכולתי ללכת, הרגשתי כל צעד בראש, לחץ בראש, צורך לשכב... היום אני מקבלת 50 מ"ג אלטרול, פרולול 10 מ"ג 3 פעם ביום. לא מצליחה לחזור לתפקד כל מאמץ גורם ללחץ בראש, וכל הגוף משתגעה, עשיתי סיטי, MRI, EEG, הבדיקות תקינות. הרופא אומר לי שלא יודע מה לתת לי, הבדיקות תקינות. תקינות אבל יש לי קושי לתפקד, קשה לנסוע באוטו, ללכת לחנות, סתם לעשות דברים, הליכה... מה זה יכול להיות? כמה זמן זה יכול עוד להימשך? תודה רבה

שלום רב, יש מקום ליעוץ פרטני מסודר. יכול להיות עם רופאייך, או עם רופא אחר. אם תרצי, אשמח ליעץ לך במרפאתי. 077-777-9222. אנא הגיעי עם כל בדיקות הדימות. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים