עקצוצים בידיים וברגליים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

26/11/2017 | 22:55 | מאת: אנונימית

שלום. אני כבת 19 ומזה כשלוש- ארבע שנים יש לי מעין תקופות כאלו בהן אני חווה עקצוצים בכפות הרגליים (בעיקר) ולעתים בכפות הידיים. זה התחיל כשהייתי בכיתה י''א ועברתי כמה בדיקות כולל הולכה חשמלית ו- MRI, אך הכל יצא תקין. יש לציין שזה בא והולך, ומופיע בעיקר בתקופות החורף. אני חוששת מאוד שמדובר בטרשת נפוצה או בנוירופתיה ואף במחלות עצביות גרועות מאלו, למרות שכל הבדיקות (שנערכו לפני ארבע שנים) לא הראו על בעיה. אשמח לעזרתך.

לאנונימית שלום, יעוץ בפרטני מחייב בדיקה. אם מבקשת לעבור על הממצאים עד כה ולשוחח על האפשרויות האבחנתיות -- צריכה לקבוע תור מסודר. יכול להיות איתי, או עם כל נוירולוג לפי בחירתך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים