התיעצות לגבי ניתוח קרניוטומיה/קרניופלסטיקה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

25/11/2017 | 19:53 | מאת: אברהם

שלום בבדיקת MRI נמצא שיש ממצא בעצם פריטאלית שמאלית ספק מעורבות דורלית ולכן יש צורך לעבור ניתוח קרניוטומיהו/או קרוב לודאי קרניופלסטיקה לאחר הסרת העצם המדוברת שאלתי מי המומחה הגדול בתחום לעשות ניתוח אם בכלל קיבלתי חוות דעת של דוקטור נבו מרגלית אך מעונין בעוד חוות דעת יש לציין כי לפני כ שנה ויותר היה בCT ממצא המצביע על ציסטה בעצם המדוברת

לאברהם שלום רב, אין אפשרות לתת יעוץ פרטני במסגרת פורום זה. ראה פרוט תחת "תזכורת..." בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים