בעייה בזכרון

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

22/11/2017 | 17:49 | מאת: גיא

אני סובל מבעיה בזכרון (קצת קשה לדוגמא לזכור שיחות טלפון ) והרמה של הויטמין B12 שלי נמוכה הנוירולוג שלי רשם לי כדורים של הויטמין הזה למציצה מתחת ללשון אז זה יעזור לשפר את המצב ?

לגיא שלום, התקווה היא שנטילת כדורי B12 תשיב את רמתו בדם לתקינה. אם זה מה שגורם לקשיי הזכרון -- אז תראה שפור. כדאי לוודא שחזרת לערכים תקינים על ידי בדיקת דם תוך 2-4 שבועות מהתחלת לקיחת הוויטאמינים. טיפול ב- B12 חייבים להמשיך, כי אם תפסיק יש סכנה שתגיע שוב למצב בו חסר. אם בעיית הזכרון ממשיכה גם לאחר תיקון רמת ויטאמין B12 אזי צריך לחפש עוד גורמים. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים