מכה חזקה ברקה מקביל לגבה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

21/11/2017 | 10:13 | מאת: דפנה

דר שלום רב ותודה רבה מראש, קיבלתי היום בבוקר מכה חזקה מקצה של כיסא עץ ברקה צד ימין מקביל לגבה. עד עכשיו יש לי כאבים וגם כאבי ראש, כשאני אוכלת או פותחת את הפה ממש ממש כואב לי. זה יעבור לבד או שיש מקום לגשת מחר לרופא ? אני קצת מודאגת כי מקום הרקה מקום מאד מסוכן הבנתי. אנסה להסביר יותר זה במקום של המפרק. תודה ושבוע טוב מהמודאגת.

לדפנה שלום, אין דרך להבחין בין המסוכן למפחיד בלי שתגשי להבדק על ידי רופא. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים