תסמינים של לחץ וסטרס??

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

08/11/2017 | 19:32 | מאת: $$$$$

שלום, גיל 27 ובריאה ב"ה. העבודה שלי היא על מחשב יש בה הרבה תקופות לחץ. שאני רגילה אליהם, עובדת שם 4 שנים. שילבתי יחד עם זה שני תארים. ובתקופה האחרונה לא יודעת כמה זמן אבל לא מעט זמן, יד שמאל שלי (אני ימנית) פשוט כואבת כאב מוזר, מהאצבעות עד קצת אחרי סוף כף היד. אני לא יודעת אפילו איך לתאר את הכאב הזה. זה כמו שנגיד מקבלים מכה חזקה ואז אחרי המכה יש זמן של כאב וזרם כזה, אז כאב כזה רק בלי המכה. יש לי את זה לפעמים גם ביד העליונה ליד הכתף. אבל לא הרבה. וגם רגל שמאל- פתאום נרדמת לי בהליכה או אני מרגישה כמו קנאק בין הירך לאגן ואני מועדת. בנוסף, כאבי ראש ועיניים (עין אחת בלבד) חזקים. רציתי לשאול אם יכול להיות שזה מלחץ מתמשך?

09/11/2017 | 07:50 | מאת: ###

לדעתי זה לחץ. כי קרה לי דוגמה נוספת מהלילה האחרון- חלמתי ל"ע שהבת שלי נופלת מגובה לים, קמתי רועדת והיד שלי נרדמה למשך 5-7 דקות ההם רעדתי. אז כנראה זה לחץ. רק אני מעדיפה שיכתוב לי את זה מישהו מקצועי. תודה ויום טוב

ל- $$$$$ ### שלום, ראי "יעוץ פרטני מחייב בדיקה.." מיום 20.10.2017 . אין אפשרות לעסוק באבחון בהתכתבות. פני לרופא המשפחה, ואם צריך לנוירולוג ליעוץ שיכלול שיחה ובדיקה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים