בדיקת דם למיאסטניה גרביס

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

07/11/2017 | 15:10 | מאת: בנימין

שלום, ביצעתי בדיקת דם כחלק מהבדיקות דם למיאסטניה גרביס והתוצאה של ACETYLCHOLINESTERASE TOX* הגיעה וכתוב 14.20 UNITS מה זה אומר? תודה.

לבנימין שלום, זאת שאלה שיש להפנות למי שהזמין את הבדיקה. אינני יכול לפענח את משמעות הבדיקה כי המונח אינו מזוהה על ידי, וערכי התקין של המעבדה לא צויינו. בנוסף -- אם אתה עובר בירור למיאסתניה, אין זה מתאים שאפענח בדיקה הנוגעת לשאלת האבחנה, כי אבחון צריך להעשות פנים אל פנים במגש עם הרופא. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים