כאבי אוזניים וראש בחלק האחורי

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

05/11/2017 | 20:30 | מאת: סיגל

שלום. מזה מס' חודשים שאני סובלת מכאבים מאחורי האזניים. פעם צד ימין ופעם שמאל. הכאב גם מקרין לצוואר וגם לראש בחלק האחורי. חשוב לי לציין שלא הזדקקתי למשככי כאבים. זה כאב מציק אבל לא בשביל לקחת כדור. מה הכיוון ? א.א.ג או נוירולוג? יש סיבה לדאגה?

לסיגל שלום, לדאוג לא כדאי, אך להגיע לרופא - כן כדאי. המלצתי להגיע תחילה לרופא המשפחה ולנוירולוג. בברכת בריאות, כרמל ערמון

07/11/2017 | 06:34 | מאת: סיגל

הייתי אצל רופא משפחה אתמול. אמר אולי זה האוזן הפנימית שאגש לא.א.ג

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים