מיגרנה עם האאורה בגיל הבגרות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

05/11/2017 | 18:12 | מאת: עדי

שלום רב, אני בת 35 בריאה, בגיל 25 לראשונה לאחר נטילת גלולות התגלה רגישות לאסטרוגן שהתבטאה בכאבי ראש ולחץ חזק בעין הבזקי אור ורגישות ללא נזק בראיה. עכשיו- אני מעונינת להכנס להריון באופן מלאכותי. האם העובדה שיש לי רגישות לאסטרוגן תהווה בעיה עבורי? מה האופציות הטיפוליות? תודה רבה!

לעדי שלום רב, יש מקום להוועץ פורמלית עם נוירולוג המקובל על הרופא(ה) שת(י) סייע לך להכנס להריון באופן מלאכותי, כדי שיטפלו בך תוך שתוף פעולה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים