חולשת שרירים חולשה חזקה בגפים קושי בהליכה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

04/11/2017 | 03:37 | מאת: שמעון

שלום אני בן 26 יש לי שלוושה ימים קושי בהליכה חולשה בגפים חזקה מאוד וחולשה חזקה בידים נירולוג במיון בדק בדיקה שלו תקינה רופאת משפחה רשמה רפלקסים ערים ברגלים מזה אומר ?הבדיקות דם שלי תקינות סיטי מוח גם לוחץ לי הגב אני חושב שזה פגיעה בחוט השדרה האם רואים את זה בסיטי עמוד שדרה?ממש קשה לי ללכת בשלושה ימים אחרונים במיון משחררים אותי ..אני מפחד לאבד את הליכה אני בן 27 ..סיטי עמוד שדרה תקין

04/11/2017 | 03:38 | מאת: שמעון

יתבלבתי בגיל אני עוד מעד 27

לשמעון שלום, שוב ופנה להבדק בהקדם בחדר מיון. רצוי בזה שכבר מכיר אותך. אם עדיין פער בין תחושתך שאתה חלש לבין החלטתם לשחרר -- פנה לחדר מיון אחר. בברכת בריאות, כרמל ערמון

07/11/2017 | 02:59 | מאת: שמעון

היתי במיון כבר נירולוג גם בדק אותי בדיקה שלו תקינה אמר ולמשיך בירור בקהילה מה עושה במצב כזה ממש קושי וחולשה ברגלים ובידים חולשה בגפים יש מקום לתבוע את סורוקה אני מבאר שבע

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים