סחרחורות וכאבי ראש וצוואר

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

02/11/2017 | 13:12 | מאת: אנדריי מור

שלום דוקטור וצהריים טובים מזה כחודשיים אני סובל מסחרחורות על בסיס יומי. כל תנועה עם הראש למטה או למעלה, או בין אם אני נוסע באוטובוס והוא רועד אני חש סחרחורת. הרגשה של ריחוף כאילו הראש הוא לא שלי! אחרי הסחרחורת הפתאומית כמה ד' קשה לי להתרכז ולהבין היכן אני נמצא.. כמובן צלצולי אוזניים באים ישר עם הסחרחורת... מאוד מבקש שתציע לי משהו. תודה

למר מור שלום רב, עליך להבדק על ידי רופא כדי לעמוד על הסיבה לסחרחורת עם הנעת הראש. אזי ניתן יהיה להמליץ טפול. אם הבעיה יומית - כדאי להבדק בהתאם, כדי להביאה לידי סיום, במידת האפשר. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים