כאב ראש חד בזמן שיעול

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

02/11/2017 | 08:42 | מאת: אלון

שלום,אמי כבת 60 סובלת מכאב ראש בלתי סביר בזמן שיעול מזה כ-3 ימים. השיעול התחיל כהתקררות ונבדק ע"י רופא המשפחה מחשש לסינוסיטיס אותו הרופא שלל ושלח הבייתה למנוחה. הכאב בזמן שיעול לא נפסק ומורגש בכלל הראש(כלומר אין צד כלשהו לכאב) לרוב לעד כ-10 דקות ואז חולף מעצמו. הכאב לצערי מתואר כחוויה נוראית ובלתי נסבלת. מה ניתן לעשות? להמשיך "לנדנד" לרופא משפחה או להמתין? תודה רבה!

אם הכאב נמשך כדאי לשוב ולפנות אל הרופא. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים