כדורים אסציטאלופרם טבע 10 מ"ג

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

26/10/2017 | 12:52 | מאת: חיים

שלום רב לפני שלושה ימים הייתי אצל נוירולוג ודיווחתי על עצבנות בגוף בעיקר בעיניים ובידיים .. הוא נתן לי אסציטאלופרם 10 מ״ג והתחלתי לקחת אותם מיים פעם ביום, אתמול (ביום השלישי) של הלקיחה שלהם נתקפתי בפרנויה חזקה למשך שעתיים ואז התחיל להרגע לאט לאט... חשוב לי לציין שלקחתי את הכדור על בטן ריקה מאוד וגם לאחר מכן בקושי אכלתי ובנוסף שתיתי קפה ... האם עליי להפסיק את הכדורים האלו ? אשמח לעזרתכם

לחיים שלום, יש להפנות שאלה זאת לנוירולוג שרשם את הכדורים, כדי שיבדוק מדוע קרתה תגובה זאת, ואם בטוח לך לשוב ולקחת כדורים אלה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים