פרופ' כרמל ערמון אשמח שתשיב לי על השאלה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

24/10/2017 | 15:40 | מאת: דניאלה

שלום , שמי דניאלה ויש לי אח בן 21 (גדול ממני בשנה) שנולד עם יד ימין קטנה (דימוי ליד של ילד בן 3 ) שלא התפתחה מאז ... מגיל קטן אימא שלי לקחה אותו לטיפולים במוסקבה שהסתיימו ללא הצלחה וגם כאן בארץ התשובות היו שליליות . שאלתי היא האם ניתן לעבור סדרת טיפולים ובסופו של דבר זה ישתלם?

לדניאלה שלום רב, אם התשובות שקבלת כאן בארץ היו שליליות, ונסיונות טפוליים בעבר לא צלחו, יתכן שזאת התשובה. לי אין מידע על טפולים שמגדילים יד קטנה. יתכן שכדאי להתיעץ עם נוירולוג ילדים, אם טרם עשיתם זאת. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים