סחרחורת ונפילה לאחר טיפול שיניים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

18/10/2017 | 16:48 | מאת: דינה

אני בת 67 במעקב נוירוכירורג אחר קברנומה של הפדנקל הצבלרי משמאל עם אירוע דימום בשנת 2009 בצעתי לאחרונה mri שהיה ללא שינוי. לפני 3 ימים הסתחררתי ונפלתי ברחוב ונחבלתי קשות בעיקר בפנים, באותו יום הייתי עייפה ולאחר 5 שעות ללא מזון או שתיה, יצאתי ממרפאת שיניים לאחר טיפול כואב, פסעתי והבטתי על אירוע בכביש מאחור משמאלי, כשהמשכתי ללכת נפלתי ללא יכולת לעצור. הייתי בהכרה כל הזמן והנחיתי את מי שבא לעזור לי לאן ברצוני להגיע. מדדו לי לחץ דם ,היה 180/80 אני נוטלת בבוקר לוטן 12.5 mg מאז לא היו סחרחורות, לא היו כאבי ראש ולא היו בחילות. כיצד ניתן להסביר הנפילה?

לדינה שלום, עליך להגיע לבדיקת רופא בהקדם, רצוי בחדר המיון של בית החולים בו עובד הנוירוכירורג שעוקב אחריך, ולהמשיך את הבירור והשיח שם, בברכת בריאות, כרמל ערמון

20/10/2017 | 11:31 | מאת: דינה

אכן עשיתי כדבריך, בהמשך בירור, מודה לך על התייחסותך המהירה. דינה.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים