כתמים בשדה הראייה ומיגרנה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

16/10/2017 | 22:01 | מאת: הילה

ד"ר שלום, אני בת 33. מגיל מאוד צעיר אני סובלת ממיגרנות שפעמים רבות מתחילות בתופעה של כתמים מטושטשים בשדה הראיה שברגע שהם נעלמים מתחילה מיגרנה חזקה. מעולם לא נבדקתי בנושא. לאחרונה, תופעת הכתמים בראייה התחילה להופיע גם לאחר יחסי מין שגורמים ללחץ חזק בראש ואחריו הכתמים ומיגרנה. הנושא קצת מלחיץ אותי ובעיקר מטריד. האם עליי להיבדק? לפני כשבועיים עברתי סי.טי ראש שנמצא תקין בגלל סיבה אחרת. אשמח להכוונתך.

להילה שלום, כדאי לשוחח עם נוירולוג. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים