כאב ראש מתחי כרוני במשך הרבה שנים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

16/10/2017 | 14:03 | מאת: חיפאי

אני בן 65 וסובל מכאב ראש מתחי כרוני כבר שנים רבות. טיפול במשכחי כאב רגילים, אינו עוזר כמעט. האם התחדש משהו בשנים האחרונות בנוגע לטיפול יעיל בתופעה?תרופתי ? אחר? תודה

לחיפאי שלום, הטיפול בכאב ראש מתחי כרוני מושתת בעקר על גישה מניעתית, במידת האפשר לא-תרופתית, ולעתים על תרופות מניעתיות. פנה אל מיש שענינו בכאבי ראש כדי לסקור גורמים התורמים למצבך הכרוני ולשוחח על פתרונות אפשריים. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים