כאבי ראש חזקים יותר מחודש

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

10/10/2017 | 23:26 | מאת: יעל

שלום, אני סובלת מחודש אוגוסט מכאבי ראש כל יום כאשר בחודש ספטמבר כבר ביקשתי ימי מחלה. חשבתי שזה יעבור כשאני לא יושבת על מחשב בעבודה. אך זה לא עזר. בהתחלה זה היה כמו מגרנה חזקה ואח"כ עבר לכיוון המצח. היו לי גם קטעים שהרגשתי בחילה וכל ספטמבר לקחתי אדוויל ואני לא אחת שלוקחת כדורים וזה גם לא ממש העביר אז השתדלתי שלא רק כשזה היה בלתי נסבל. הכאב גם היה כשאני קמה בבוקר כאב נונדיק. אני רוצה לציין שאני מרכיבה עדשות מגע מגיל 16 וסובלת מקוצר ראיה מגיל 3. הייתי אצל רופא עיניים אמר שזה לא מהעיניים. מצד אחד אני כן חושבת שזה מהעניים כי כבר שנה וחצי מאז שהחלפתי את העדשות אני חוזרת לאופטומטריסט שלי שלא עשה לי את המספרים טוב והוא עושה עליי נראה לי ניסויים ואני כבר ממש עצבנית כי לא יכן ושנה וחצי ולא יתקן לי את הראיה. מצד שני, הבנתי שכאבי ראש לא יתכנו מהעיניים אם קמים בבוקר ויש כאב ראש או כשאני לא מרכיבה את העדשות כל היום. מה דעתך האם זה מהעיניים או שאני צריכה לחזור לרופא המשפחה? אני פשוט משתגעת מהכאבים .

ליעל שלום, כאב ראש חדש שאינו חולף מחייב בירור זריז. פני אל רופא המשפחה כדי לתאם זאת. אם יש החמרה במהלך המתנה לבירור - פני לחדר המיון של בית החולים הקרוב למקום מגורייך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים