צילום MRI מח

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

10/10/2017 | 12:37 | מאת: רותם

שוב שלום, פעם שעברה כשכתבתי עזרת לי מאוד אז קודם כל תודה רבה! בקצרה- הייתי אצל נוירולוג לבירור זריז בגלל אישור לניתוח פזילה שרציתי לעשות. בבדיקה הגופנית- ערות החזרים ביד וברגל בצד ימין של הגוף עם החזרים פתולוגיים. עשיתי emg ncv- תקין. סיטי מח- תקין. סיטי ארובות עיניים- אקסופתלמוס בעין הפוזלת ללא ממצא ארובתי חשוד. הנוירולוג אישר שאין בעיה לעשות ניתוח. בגלל האקסופתלמוס ביקרתי אצל אנדוקרינולוג- בלוטת התריס תקינה כולל tsi, הפרולקטין בבדיקות דם לא יצא תקין ומצאו לי במקרה מיקרואדנומה 5 מ"מ בהיפופיזה (ב mri שצילם רק את האוכף תורכי) שבגללה אני צריכה לעשות mri מח מעקב כל שנה. ה - mri כוון רק לאוכף התורכי ויש לי מעקב בדצמבר הקרוב. העניין הוא שיש לי כאבי ראש חריפים כבר המון זמן (עוד לפני הביקור הראשון אצל הנוירולוג- אבל לא אמרתי לו על כאבי הראש). אז ביקשתי מהרופא משפחה שיוסיפו לצילום את כל המח בנוסף לאוכף התורכי. הרי אני גם ככה נכנסת למכונה ואם לא ימצאו כלום זה יכול מאוד להרגיע אותי. מה גם שהפזילה חוזרת לי לפעמים (עשיתי ניתוח) שזה גם מדאיג אותי. רופא המשפחה אמר שהוא לא יכול לאשר לי דבר כזה. השאלה אם כדי לעשות את זה אני צריכה ללכת שוב לנוירולוג למרות שבבירור הקודם לא מצאו כלום? או שאולי אם לא מצאו כלום בסיטי מח בוודאות אין לי כלום וזה סתם חרדה? בכל אופן לפי מה שהבנתי המיקרואדנומה לא מסבירה את כאבי הראש. אודה לעצתך מה לעשות. האם להתעקש או לוותר.

לרותם שלום, שובי לשוחח עם הנוירולוג שכבר ראית. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים