כאבי ראש מטרידים מאוד

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

09/10/2017 | 11:39 | מאת: מאור

שלום כרמן ערמון , לפני כשלושה שבועות החלו לי כאבי ראש מוזרים . הייתי אצל נירולוג ורופא עיניים . הסיפור הוא כזה שהכאבים התחילו בצד שמאל של הראש כאשר אני מעביר את היד על הצד של הראש הכאב מורגש מעין עיקצוצים וכאב כאילו קיבלתי מכה. הכאש מאופיין בנוסף בלחץ מסביב לעין, ובנוסף על כל צד הראש. הייתי עצל רופא עיניים שבדר את העינים עם פנס, והושיב אותי על ספה שבה הוא הראה לי תמונות כאלה בלי לשאול מה אני רואה ראיתי פס ירוק כזה עובר . הוא טוען שהכל בסדר, הנירולוג בדק אותי ואמר שהבדיקה הפיזית הינה תקינה אבל שלח אותי לעשות סיטי . אני ביקשתי ממנו לבצע MRI הוא טען שהוא לא שולח לעשות MRI רק הקרינה של הסיטי עלולה להוביל למחלות מאוד רציניות .. אני כבר שמעתי על כמות הקרינה שנשפכת בבדיקה הזאת בגלל שהקופות חוסכות במשאבים . אני רוצה לבצע רק MRI // בנוסף לשאול אותך האם מדובר בתופעות מדאיגות ? תודה והמשך יום נעים . מאור.

10/10/2017 | 23:31 | מאת: לולי

לך לאופטומטריסט לבדוק את הראייה. MRI לא נותנים ככה סתם יש איזה מכשיר אחד בארץ ועלויות התפעול גבוהות. התורים ארוכים. CT לא קורה כלום מצילום אחד גם צילומי רנטגן זו קרינה גם פלאפון על האוזן זו קרינה גם מקירוגל זו קרינה גם לשבת מול מסך מחשב זו קרינה... בעצם יש מכל מכשיר קרינה..

למאור שלום, צריך להמשיך לברר את סיבת כאב הראש. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים