טון ילדותי/מוזר של הבעל

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

07/10/2017 | 23:57 | מאת: נגה

אני בת 45 ונשואה לגבר בן 50. לפני כמה חודשים הוא התחיל לדבר בטון מוזר, דיבילי וילדותי. הוא מדבר ככה בעיקר בבית אבל גם בחברת בני משפחתי. זה הפך למביך ובלתי נסבל. לא יודע אם זה רצוני או לא ואולי הוא חושב שזה משעשע אבל זה מטריף אותי ואת ילדיי הגדולים. מה זה יכול להיות? זה דבר חדש.

לנגה שלום רב, אכן שנוי מפתיע, ולא לטובה, ושוה בדיקה בכל מקרה, בין אם נובע מסיבה נוירולוגית או מסיבה אחרת. רוב האנשים שעושים משהו כדי לשעשע יפסיקו לעשות זאת לאחר שיגידו להם סובביהם שאינם משועשעים. אם לא אז שוה בדיקה. פני לנוירולוג. אם יחמיר עד שהתור לנוירולוג יתממש - פנו לחדר המיון של בית החולים האוניברסיטאי הקרוב למקום מגוריכם. אשמח לסייע במרפאתי 077-777-9222. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים