חוסר יציבות בגוף שאלה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

25/09/2017 | 22:24 | מאת: דנית

שלום אני מקווה שתבין את מה שאני מתארת. היום התחילה לי תופעה של חוסר יציבות בגוף, פתאום כל הגוף שלי נוטה שמאלה. קרה לי 4 פעמים היום. שאני כמעט נופלת. תמיד היה משהו שעצר אותי מליפול (שולחן, כיסא, איש). אין לי סחרחורות ואני לא עייפה. ומה שמוזר שהתחושה עוברת אחרי שלוש שניות ואני מרגישה רגיל. מה זה?

פני לחדר המיון הקרוב למקום מגורך. בברכה, כרמל ערמון

28/09/2017 | 21:50 | מאת: דנית

תודה על התשובה רק שאלה- האם יש סיכוי שיאשפזו אותי? יש לי תינוק קטן בבית ואני לא רוצה שיהיה סיכוי להתאשפז. המעידות האלה נפוצות אצל אנשים אחרים?

לדני שלום רב, אינני יכול לשער מה יחליט מי שיראה אותך, אך בריאותך חשובה בזכות עצמה. בברכת בריאות, וגמר חתימב טובה, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים