הפרעת קשב וגנטיקה מורכבת

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

13/09/2017 | 17:09 | מאת: שיר

היי, האם יש סכנה בנטילת תרופות לקשב וריכוז כאשר ישנה גנטיקה משפחתית בדמות אב שסובל מהפרעה פסיכוטית ונוטל סרווקוול? הבת (בת 25) בריאה בדר"כ, פיזית ונפשית. שוקלת את נטילת התרופה לקראת מבחן משמעותי לעתידה לאורך מספר שבועות, ולא באופן קבוע. במידה וניתן ליטול תרופה מסוג זה- מה הסוג ה'בטוח' ביותר להתחיל ממנו? מבחינת מינון ותופעות לוואי. תודה רבה! שיר

לשיר שלום -- טוב שאינך מתכננת לאפשר לבתך לקחת תרופה המחייבת מרשם על דעת עצמה, ללא בדיקת רופא. קבעי לה תור עם רופא שזה תחומו, כדי לקבל את היעוץ המתאים. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים