פיענוח בדיקה שלe.m.g בשרירים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

07/09/2017 | 12:35 | מאת: עידן

בבדיקה שלי נרשם : בבדיקת מחט e.m.g בשריר נראו סימנים כרונים לא ספציפים נוירוגנית של הפרעה בעצבוב סיבי השרירים שמגיע מ l5-s1, l4-l5 - אני סובל מהירדמויות וכאבים ברגליים מאז הפריצת דיסק בגב המותני l5-s1 השאלה שלי מזה סימנים כרונים לא ספציפים ???ומה אומרת הבדיקה לגביי?? יש לציין שבבדיקת המחט לא הצלחתי לכופף את כף הרגל כלפיי.

שוחח עם הרופא שבקש את הבדיקה -- יתרגם בהקשר לשאלה שנשאלה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים