שלבקת חוגרת.................

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

01/09/2017 | 15:20 | מאת: משה

היי דודה שלי חולה מזה חודש וחצי בשלבקת חוגרת, היום פחות פצעים, יש לה כאבים חזקים בגב ומתחת לחזה. רופא עור נתן לה היום פרקוסט ונתן הפניה לנוירולוג. האם יש פתרון אחר או ייעוץ נוסף ? היא סובלת ממש מכאבים. תודה

למשה שלום, כדאי לגיע אל הנוירולוג מוקדם ככל האפשר, כדי לוודא שמטופלת כהלכה. מצער עניין ההמתנה ליועץ בנסיבות של כאב, ויתכן מחלה פעילה. כדאי ליעץ לכל מי שמלאו לו 60 שנה לקבל חיסון נגד שלבקת חוגרת. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים