כאב מוזר שמקרין לאזור הפנים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

20/08/2017 | 14:22 | מאת: לי

שלום רב, בימים האחרונים יש לי תחושה מוזרה שאף פעם לא חוויתי. כאשר אני נוגעת בראש באזור מאוד ספציפי (טיפונת מעל המצח בצד שמאל של הראש) אני מרגישה מין כאב שמוקרן לאזור של הפנים-אזור הלחי והאוזן השמאלית. זה ממש ממש מטריד אותי. אציין שיש לי באוזן שמאל מעין נפיחות/גולה אדומה. כאבה מספר ימים אבל עכשיו קצת פחות. בנוסף אני קצת מקוררת ועם כאב גרון. מה יכולה להיות האבחנה של מקרה כזה? אני קבעתי תור לנוירולוג אבל הוא רק ב24.9 ואני פוחדת לחכות עד אז. עוד אציין שאני סובלת מהרבה כאבי ראש וכבר נבדקתי בעבר ע״י נוירולוג. (אני בת 25, בריאה באופן כללי) תודה מראש על התשובה!!

ללי שלום, ראוי שתפני לרופאת המשפחה שלך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים