כאב ראש פתאומי בצד ימין בחלק האחורי

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

20/08/2017 | 12:46 | מאת: חנה

שלום רב פרופ', אתמול היינו בים והתחיל לי כאב בצד ימין של הראש בחלק האחורי שמקרין למצח לאחר כשעה הכאבים היו ממש חזקים שלא יכולתי להזיז את הראש ימינה ושמאלה למעלה למטה, הרגיש לי שהראש שלי תפוס ואין לי יכולת להזיז אותו בכלל, רק כשהנחתי את הראש על משענת, הכאבים התחילו להירגע, אחר כך שוב כשניסיתי ללכת הכאבים התחזקו ואז כבר הגענו הביתה ונשכבתי במיטה והכאבים עברו. האם כאב כזה מצריך בירור? חשוב לי לציין שאני סובלת מאלרגיה באף שגורמת לי לכאבי ראש לעיתים קרובות כל פעם בצד אחר של הראש. גם היום כואב לי הראש בצד ימין אבל באזור המצח, העין והאף (כאבים שאני מכירה).

לחנה שלום רב, ראוי שתפני להבדק על ידי רופא המשפחה שלך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים