נירופתיה של סיבים דקים אחרי גילאן ברה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

15/08/2017 | 22:34 | מאת: דפנה

בתי בת ה20 סובלת מנרופתיה אחרי גילאן ברה. מקבלת sativax לכאבים. היתה בשיקום יום שנה בתל השומר. האם יש טיפול שיכול להקל על הכאב (תא לחץ)? מתאמנת באופן קבוע. אבל לוקחת את התרותה רק בלילה בגלל השפעתה על עירנות. מחפשת פתרונות נוספים

לדפנה שלום, ישנם פתרונות נוספים. הציעי לביתך לפנות אל מי שמטפל בה כעת, כדי לשקול טיפולים נוספים שקיימים. אם רוצה חוות דעת נוספת - אשמח לראותה במרפאתי. 077-777-9222. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים