MRI מח- הפניה מרופא משפחה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

13/08/2017 | 23:16 | מאת: חלי

שלום בספטמבר שנה שעברה עשיתי mri למח ומצאו ממצא ליד בהפופיזה. הייתי צריכה להיות במעקב של אנדוקרינולוג ונוירוכירורג אבל לצערי לא הקפדתי... הביקור האחרון שלי אצל האנדוקרינולוג היה בדצמבר שנה שעברה ובסיכום ביקור שלו היה כתוב שאני צריכה צילום mri מעקב בספטמבר 2017 (אחרי שנה). שזה עכשיו. האם רופא משפחה יכול להביא לי הפניה לבדיקה או שאני צריכה לעבור דרך אנדוקרינולוג ונוירוכירורג? אני במתח האם הוא השתנה..

לחלי שלום, שאלי את רופא המשפחה. אם יתן הפניה מה טוב. אם לא -- העקוב על אחריותו. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים