RE: פעילות יתר של מע העצבים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

09/08/2017 | 15:04 | מאת: מיקי

שנים אני מאובחנת אצל ראמטולוג בסובלת מפעילות יתר של מע העצבים הביטוי העיקרי לתופעה מזה שנים אינו דופק מעט מהיר בעיקר במעבר לעמידה וכן חולשה ועלית לחץ דם גם אך מתונה הפרעות בטמפרטורה של הגוף וחרדה האם יש טיפול להפרעה זו האבחון נכון ומדויק ויש תקופות שמחמיר כמובן בעקבות מתח מתמשך בעיקר וגם לאחר לידות או ניתוח מפחיד אותי לחיות ככה לשמוע את דפיקות הלב שלי במיטה לפעמים תקופה ואז פתאם זה נרגע אני מאד חרדתית ונכנסת גם לגיל יותר משמעותי בענין 45 מחמיר לפני מחזור גם דופק בנמוחה תקין 68 70 אבל שקמה יכול להגיע ל90 100 וכמו כן במיטה ששוכבת שומעת את הלב פועל בעוצמה גבוהה מידיי לא נורא הכדור שעוזר לי הוא קלונקס ובגלל שמתרגלים אליו אני עושה הרבה הפסקות וזה לא יעיל בזמנו הרופא אמר רק להתאמן ולקחת בי קומפלקס אבל זה היה מזמן תודה

09/08/2017 | 15:06 | מאת: מיקי

לחץ דם שהדופק עולה עולה גם ל140 על 90 לפעמים קצת יותר ויורד שיושבת ל120 80

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים