הגדרת הבעיה שלי .....

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

08/08/2017 | 15:40 | מאת: רונה

שלום רב, אני מבינה שאין טעם בשאלה בסגנון "ממה זה יכול להיות", ועל כן אבקש את עזרתך באפיון בעיה אותה אני חווה. כל פעם בה אני 'מכוונת את הריכוז שלי לאחורי הראש' (אם אפשר להבין את כוונתי מהמשפט הזה (דבר כזה קורה במידה קטנה באופן טבעי כשאני עוצמת עיניים) אני חווה רעידות פנימיות בראש, כאלו שאני יכולה להרגיש (ולשמוע טררם קטן) בתוך הראש. אולי זה זרם חשמלי שנתקל במכשול כלשהו, אין לי שמץ. זה קורה לי גם באופן לא-רצוני לפני השינה. לצד זה אני חווה תסמינים נוספים כמו עייפות נוראה, קשיי ריכוז קיצוניים וקשיי הירדמות/התעוררות תכופה. גם כאב ראש קל יחסית. קרוב לודאי שזה נגרם מטראומה, אך איני יודעת אפילו כיצד להגדיר מה שיש לי. האם תוכל לנסות ולשער מה ההגדרה הרפואית למה שאני חווה, כדי שאדע איך לכנות את מה שאני חווה בשם? תודה.

08/08/2017 | 15:51 | מאת: רונה

רק רציתי להעיר - זה לא רק רצוני. זה קורה באופן טבעי כשאני מזיזה את הראש לאחור או מצד לצד עד הכתף. .

לרונה שלום רב, צר לי שאלה הרגשותייך, ואינני יודע כיצד להגדירן. לעצם הצגת האלה -- שנוי שם אינו משנה מהות. אפייון בעיה או מתן שם = אבחנה. אבחון = עסוק ברפואה אשר, כאמור, מחייב ראיון ובדיקה. ראי פרוט בתזכורת "יעוץ פרטני מחייב בדיקה." פני לרופאייך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים