כאבים חזקים בקרקפת עם תחושת לחץ

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

07/08/2017 | 22:19 | מאת: הילה

שלום ד״ר, מזה כחצי שנה אני סובלת מכאבים בקרקפת העליונה שמלווים בתחושת לחץ חזקה כמו חגורה בראש. אני ממש לא יכולה לגעת בקרקפת וכל מגע קל מלווה בכאב חזק. יש לציין שיש לי לעיתים קרובות כאבי בצוואר ובנוסף יש לי רוב שעות הערות כיסוי ראש, שהתחלתי לשים חפני שנה וחצי. ממה זה יכול להיות? תודה מראש, הילה

לקהל הפונים למדור עם השאלה "ממה זה יכול להיות?" אתן תשובה כללית. ככלל תסמינים קלים יכולים ליצג הופעה ראשונית של בעיה קשה ומסוכנת, אך יכולים גם לשקף בעיה קלה, ולעתים אפילו מיצגים חלק מן החוויה הבריאה הרגילה. אין זה נבון שאפרט את מכלול האפשרויות בכל פניה, כי הפרוט יכול להתפרש כמפחיד מדי על ידי קורא מסויים, או כמרגיע מדי על ידי קורא אחר - שימנע מללכת להבדק עד שמצבו יוחמר. על כן המלצתי העקבית -- ללכת להבדק על ידי רופא או נוירולוג, כאשר אם התסמינים מתפתחים מהר או בפתאומיות - הבדיקה צריכה להעשות באופן מידי, בחדר מיון קרוב. מספר הטלפון של מרפאתי 077-777-9222. אשמח לתת יעוץ פרטני במקום המתאים לו. בברכת בריאות, כרמל ערמון

08/08/2017 | 20:54 | מאת: הילה

לפחות כיוון של משהו היה עוזר

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים