כאבי ידיים אחרי חבלת ראש

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

07/08/2017 | 01:11 | מאת: etty

שלום לפני כ3 שבועות נפלתי מגלשן גלים וראשי נחבט בחוזקה בקרקעית הים. המכה הייתה באזור המצח כתוצאה מהמכה הידיים והרגליים השתתקו ולא הצלחתי להזיז אותם לאחר מס דקות התנועה חזרה בהדרגה.. קודם רגליים ואחכ ידיים מאז המכה הזו אני סובלת מכאבים בידיים .הכאבים הם לא אורטופדים. יש לי הרגשה בעור כל הזמן כמו של כוויה משמש למרות שאני לא שרופה וכאבים כשאני מזיזה ידיים וכפות ידיים. האם זוהי תופעה מוכרת לאחר מכה חזקה במצח? יש לציין שct מוח ועמוד שדרה צווארי יצא תקין. אשמח לשמוע דעתך

לאתי שלום רב, יעוץ פרטני מחייב בדיקה. פני לנוירולוג, אפשר במסגרת קופת החולים שלך. אם מעוניינת ביעוץ פרטי - אשמח לראותך במרפאתי 077-777-9222. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים