איך יודעים אם זה מיגרנה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

01/08/2017 | 08:00 | מאת: קרן

לא מוצאת את השאלה ששאלתי לפני כמה ימים שואלת שוב יש לי כאב ראש חזק כבר הרבה זמן כמה חודשים לפעמים הכאב הוא כמו פטישים במצח ולפעמים זה לחץ באמצע של המצח או בצד ימין של המצח שמקשה עליי לתפקד, הכל תקין גם בדיקות דם וגם סיטי ראש, הכאבים באים במיוחד בשעות הערב לילה אחרי העבודה ועוברים עם אופטלגין שאני שותה כמעט כל יום, אפשר לומר שבגלל שכל הבדיקות תקינות שזה מיגרנה ולומר שאין גידול בראש?

לקרן שלום, אין אפשרות לאבחן ללא בדיקה -- ראי גם "יעוץ פרטני מחייב בדיקה" מיום 27.7.2017. אינני יכול לקבוע שכאב הראש שלך הוא מיגרינה. מידע כללי על מיגרינות מצוי באתר: https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%99%D7%92%D7%A8%D7%A0%D7%94 בקשי מן הנוירולוג שראה אותך שיחליט על האבחנה הסבירה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים