כאב ראש ממושך בעקבות מצב חריג

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

24/07/2017 | 15:12 | מאת: גלעד

שלום אני בן 47. אחרי שנתיים של ירידת משקל ותזונה דלה בגלל כאבי בטן ושלשולים לעתים. ירדתי 10 קילו מ 60 ל 50 קג על גובה 1.78. רק השבוע אובחן שמדובר בקרוהן וכנראה אקבל טיפול בקרוב. טרם התחלתי טיפול תרופתי. אני מציין זאת כי מרגיש בחודשים האחרונים מאז שירדתי מאוד במשקל חלש יחסית ולחץ דם נמוך כ 95-55 רוב הזמן. בדיקות הדם תקינות לפני 3 חודשים. לפני שבועיים המנהל שלי בעבודה התחיל לצעוק עליי ונכנסו לשעתיים! עימות וריב. לקחתי את זה קשה ואפילו הרגשתי רעד ביד ( כאמור אני חלש יחסית באחרונה ). בעקבות זה החל לי אחרי כמה שעות כאב ראש בעורף בחלק העליון של הצוואר בחיבור בין הצוואר לראש. מאז כבר שבועיים! כאב הראש נמשך בלי שום הפסקה. הוא לא התגבר אבל גם לא הפסיק. גם אחרי שינה הוא נמשך ואף מפריע לי לישון. לקחתי כמה פעמים אקמול זה רק קצת הקל. רציתי לשאול האם כאב ראש כזה עלול להיות חלילה משהו מסוכן שקרה לי בעקבות הריב? נניח איזה כלי דם שחלילה התנפח או משהו אחר מסוכן בראש? או שזה רק כאב ראש "רגיל" ואין בזה סכנה ? תודה רבה

לגלעד שלום, כאב ראש חדש מחייב הערכה דחופה. מוטב שתפנה לחדר מיון הקרוב למקום מגוריך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים