בעיות בהליכה ויציבה- הליכה לא תקינה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

21/07/2017 | 14:46 | מאת: י

שלום. אני בת 45 המאמנת שלי שעושה לי טיפולי הידרותרפיה והתעמלות מחוץ למים בגלל בעיות ברכיים אמרה לי שההליכה שלי לא יציבה והמליצה לי ללכת לאורטופד לקבל הפנייה למדרסים - הייתי כמובן אצל אורטופד והוא הפנה אותי לנורולוג אחרי שראה שבאמת ההליכה שלי לא תקינה- יש לי כאבים בעליית מדרגות -רופאת המשפחה נתנה לי הפנייה למדרסים ולנורולוג רציתי לדעת אם זה שייך לנורולוג וממה זה נגרם. תודה

שלום וברכה, מכיון שהופנית לנוירולוג -- לכי, ויפה שעה אחת קודם (לא לדחות). אין אפשרות לאבחן אותך ללא בדיקה. אם מצבך מחמיר תגשי להבדק בחדר מיון של בית חולים אוניברסיטאי הקרוב למקום מגוריך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

28/07/2017 | 09:30 | מאת: י

שלום איזה בדיקות עושים במקרה של הליכה לא יציבה וכן הזמנתי באופן פרטי מדרסים מקווה לקבלם בהקדם האפשרי. שבת שלום

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים