מכה בראש בגלל התעלפות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

16/07/2017 | 21:25 | מאת: מכה בראש בגלל התעלפות

לפני כמה ימים ב12.7.17 הרגשתי לא טוב סחרחורות שחור בעיניים כאבי ראש וראש מוזר באוזניים רציתי למזוכ כוס מים. ובזמן שאני מסתכלת על הכוסות חד פעמי אני מפספסת אם תנועת היד לתפוס את הכוס עד שהצלחתי אחרי שמזגתי מים נפלתי ללא הרגשה (התעלפתי) לא זוכרת איך ותוך כדי קיבלתי מכה בראש בדלפק בעורף למטה מאותו יום יש לי הרבה סחרחורות לא פוסקות וכאבי ראש ותחושת בחילה אבל לא הקאתי ועד היום לא מצליחה לתרכז בדברים למשל כמו לנהוג או להקליד דהרים פיזיים למיניהם מדי פעם מזה יכול להיות האם ללכת לרופא , אני חיילת ולצערי בצבא אין רופאים טובים לאחרים לא כזה אכפת ..

שלום רב לך, עליך לפנות למפקדיך, לדווח את אשר קרה לך, ולבקש הפניה לחדר מיון של בית חולים אוניברסיטאי קרוב, כדי שתוכלי לעבור בזריזות את בדיקות הרופא, ובמידת הצורך בדיקות נוספות אשר תמצאנה מתאימות לנסיבות. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים