עזרה באבחון בבקשה בת 22

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

16/07/2017 | 00:15 | מאת: אנונימית

היי שלום, אני סובלת כבר כמה שנים מכמה סימפטומים שלא יודעת בדיוק איך להסביר. אני מרגישה 1. שיש לי בראש כמו דפיקות לב(?) או שזה שרירים קופצים או רועדים?? 2. גם אם אני מחזיקה את הידיים/הרגליים באוויר הן רועדות.. 3. יש לי גם לחץ בראש 4. גם ראייה כפולה לפעמים[יותר נגיד כשאני מסתכלת במראה/בצל] התחילו לי גם לא מזמן קליקים באזור הצוואר/בראש בבקשה מה לעשות? אני מפחדת גם ללכת לנוירולוג עדיין..מעדיפה פה לדעת תחילה מה יש לי בבקשה עזרה

לאנונימית שלום, אבחון מחייב בדיקה. ראי תשובתי מיום 23.6.2017. אשמח לראותך במרפאתי 077-777-9222. בברכת בריאות, כרמל ערמון

16/07/2017 | 20:38 | מאת: אנונימית

מה אתה חושב שזה? והתכוונת לזה? פעילות יתר של מע העצבים 17:48 23/06/2017 | מאת מיקי? אם כן..איך מטפלים בזה בבקשה? יש טיפול? זה יעבור? אני נורא מפחדת תודה

16/07/2017 | 20:43 | מאת: אנונימית

עריכה... עכשיו ראיתי את מה שרשמת.. אבל שוב בבקשה, מה שתיארתי נשמע לך מוכר? משהו ידוע? אפשר להחלים תודה רבה!

לאנונימית שלום, לא כדאי לפחד. רוב המחלות והמצבים בהם אנו עוסקים מגיבים לטפול, אבל אבחנה קודמת לטפול. אם את רוצה להתחיל במסלול של אבחון -- עליך לפנות להבדק. אפשר לגשת לרופא המשפחה, כי זמין, ולהמשיך על פי הנחיותיו. אם רוצה להגיע למרפאתי אשמח לראותך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים