האם MRI מח תקין או לא תקין?

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

14/07/2017 | 13:54 | מאת: חני

האם ה MRI תקין או לא תקין? אני לא מבינה מה זה אומר אבל זה נשמע תקין.. במידה ותכתוב שלא תקין אחזור לרופא כמובן. תודה! ממצאים: מודגמים אותות חריגים בחומר הלבן התת קורטיקלי יותר פרונטאלי FLAIR - ו T2 בסדרות משוקללות מתאימים למוקדים יכולים לנבוע משינויים איסכמיים כרונים וממחלת כלי דם קטנים, מתאימים פחות לשינויים דמיאלנטיבים, ללא עדות לאותות חריגים בקורפוס קלוזום, בגזע המח ובגומה האחורית. ללא האדרה פתולוגית וללא הגבלה בדיפוזיה. מעבר קרניו צרוויקלי בגדר הנורמה. מבנה גומה אחורית תקינים. חדרי המוח, ציסטרנות וחריצים תקינים. ללא עדות לאוטם, דימום או תהליך תופס מקום. לאחר הזרקת גדוליניום אין עדות להאדרה פתולוגית או לממצא פוקלי. אות זרימה תקין מכלי הדם התוך גולגולתיים וללא עדות לממצאים אקסטרא קרניאליים. .DWI – ללא עדות להגבלה

מומלץ לחזור אל הרופא עם תוצאות הבדיקה + דיסק עם הדימות. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים