הקשר בין גבינה צהובה למיגרנה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

13/07/2017 | 11:12 | מאת: נעמה

שלום, אני סובלת ממיגרנות ומנסה להפחית ממזונות שעשויים לגרום לכך. הבנתי שלא מומלץ לצרוך גבינה צהובה ואשמח לדעת איזה חומר או תהליך בגבינה הצהובה עשוי לגרום למיגרנה (האם "גבינה" צהובה טבעונית שמבוססת על שמן קוקוס ועמילן תפוחי אדמה עשויה לעורר את אותה התגובה?) בתודה מראש

לנעמה שלום, החומר המצוי בגבינות צהובות הוא TYRAMINE. יתכן שתהיינה גבינות צהובות שלא תגרומנה למיגרינה. תצטרכי לבדוק אם התחליפים מעוררים את אותה תגובה. יתבן שקשור גם למינון. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים