ספזם וטיפול עם בוטראן

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

02/07/2017 | 22:19 | מאת: שרה

האם מדבקת butran 10 יכולה לגרום להחלשות יכולת העמידה על הרגליים?

לשרה שלום רב, מדובר בתרופה ממשפחת האופיואידים (נרקוטית) אשר סכונים רבים בצידה. ראי קבוצת האזהרות במסגרת השחורה: https://www.drugs.com/pro/butrans-patch.html WARNING: ADDICTION, ABUSE, and MISUSE; LIFE-THREATENING RESPIRATORY DEPRESSION; ACCIDENTAL EXPOSURE; NEONATAL OPIOID WITHDRAWAL SYNDROME; and RISKS FROM CONCOMITANT USE WITH BENZODIAZEPINES OROTHER CNS DEPRESSANTS בין השאר יכולה לגרום להחלשות יכולת העמידה על הרגליים. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים