התרגלות המוח להפנות קשב לרפלקס המצמוץ

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

02/07/2017 | 12:40 | מאת: קרן

שלום רב, לצערי במקרה רופא הפנה אותי לגירוי המצמוץ בעין דבר שכלל לא הייתי מודעת אליו. מאז אני שמה לב למצמוץ כבר כחצי שנה דבר שגורם לי כאבים ממש חזקים בעין דמעת וצריבות.הכאבים הם בתוך העיניים ומסביבם. האם יכול להתפתח לי נזק נוירולוגי לעיניים בעקבות הפניית הקשב למצמוץ? כפי שנראה לי המוח ביצע סוג של הרגלה לריפלקס הזה ואני מרגישה את העפעוף כל הזמן. אודה לתשובתכם

לקרן שלום רב, כדאי שתפני לרופא עיניים לברר אם ישנה סיבה למצמוץ, הכרוכה בעיניים. אם מקור הבעיה איננה בעיניים - כדאי לך להתיעץ עם נוירולוג שמתמחה בהפרעות תנועה, כדי לאפיין את המצמוץ ולהציע דרכים לטפל בו. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים