טרילפטין - תקופת טיפול

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

19/06/2017 | 13:36 | מאת: שי

אושפזתי בבית חולים לבדיקות עקב שלוש אירועים קצרים שתוארו כ Focal Epilepsy with simple partial seizures הומלץ על טיפול ב Trileptin עד להגעה של מינון של 300מג׳ פעמיים ביום. לא נאמר לאיזה תקופה צריך ליטול את התרופה. מודה מראש ל פרופ׳ הנכבד באם יאיר את עיני מהו משך הזמן המקובל (באופן כללי) לנטילת הטרילפטין לאור האבחנה לעיל.

לשי שלום, לרוב אין גג עליון לזמן הטפול. הדבר תלוי בנסיבות. יש מקרים שהטפול הוא לכל החיים. יש מקרים בהם עושים הערכת סכונים/סכויים בנקודת זמן כלשהיא ממועד התחלת הטיפול, וזאת בהנתן שלא היו כל פרכוסים בעת נטילת הטפול. התיעץ עם הנוירולוג או האפילפטולוג שיעקב אחריך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים