המשך פזילה שחזרה אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

17/06/2017 | 23:58 | מאת: פוזלת

אני ממש זקוקה לתשובות שלך.... כתבתי המשך לשאלה קודמת אבל לא היה מענה... אז מה זה אופתלמולוג? לא התייעצתי עם מומחה כזה לפני הניתוח.... מתחננת שתכתוב לי מה הסיבות שיכולות להיות לפזילה שמתעקשת לחזור? אני רוצה לקרוא על זה (מאמרים כלליים ולא אבחנה אישית)

לפוזלת שלום רב, אופתלמולוג הוא רופא עיניים. אינני יכול לספק רשימת אבחנות אפשריות. בנסיבות שלך ההמלצה הנכונה היא להתייץ בשנית, או עם רופאייך או אם רופאים אחרים בעלי אותם מומחיויות, כדי לנסות להבין מה קרה ומה כדאי לעשות בנידון. בברכת בריאות, כרמל ערמון

21/06/2017 | 23:58 | מאת: י

ראיתי שהרבה תשובות בפורום הן לקוניות... בנאדם משקיע בכתיבת שאלה ואז התשובה "לך לרופא". כשזה מוצדק ומדובר באבחנה פרטנית אני מבינה אבל למה לא לענות בכלליות כששאלתי על ידע כללי? אני יודעת שעליי לחזור לרופא אך אני לא מעוניינת להמשיך לבדוק את זה. השלמתי עם הפזילה לצערי. היה לי ניתוח ותקופת החלמה מאוד קשים (גם בדיקות לפני ניתוח מתישות!) לכן אני משלימה עם המצב העכשווי שלי ועוזבת את הנושא. אבל עדיין באמת מסקרן אותי למה זה קרה לי. לכן ציפיתי לקבל פה קצת מידע (לא אבחנה). תודה רבה בכל מקרה ולילה טוב.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים