כאב בקרקפת באוזן ובגרון

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

15/06/2017 | 15:41 | מאת: כאב בקרקפת

שלום .. מזה מספר ימים אני סובלת מכאב בקרקפת בצד ימין כאב כאילו קיבלתי מכה ..לעיתים כואב יותר ולעיתים כואב פחות ובנוסף אליו יש לי כאב באוזן ימין ובגרון בצד ימין בנקודה מסויימת וכאילו הכל קשור אחד בשני זה גם הופיע ביחד.. מה זה יכול להיות?

בברכת בריאות, כרמל ערמון

15/06/2017 | 18:31 | מאת: אדוה

זה דחוף ממש או שזה יכול לחכות עד ראשון.. קצת נלחצתי מה זה יכול להיות??

ההמלצה לפנות למיון ניתנת כאשר אין דרך לדעת מהתאור שלך אם את בתחילת תהליך שיכול להחמיר במהרה, או מדובר בתהליך שיחלוף מאליו. בנסיבות אלה אני מכוון לבדיקה דחופה. מקווה שהכל בא על מקומו בשלום. בברכת בריאות, כרמל ערמון

18/06/2017 | 22:36 | מאת: אדוה

תודה רבה פרופ כרמון.. כנראה שהיה מדובר בסוג של התקררות של העצב או משהו בסגנון.. הכאבים עברו יום למחרת. מודה לך על התייחסותך..

תודה על העדכון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים