התעלפויות ותוצאות בדיקת c.t

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

22/05/2017 | 17:36 | מאת: רינת

שלום רב. הבת שלי בת 22 סובלת בשנתיים האחרונות מהתעלפויות לא מוסברות בצענו בדיקת EEG שיצאה תקינה ובצענו בדיקת C.T. שהראתה מספא איזורים היפודנסים מוטלים על הפונוס והמידבריין אסימטריה קלה שלחדרי המוח חדר לטרלי ימיני רחב מעט מעל השמלי בטווח התקין הרחבה של חללים תת עכבישיים מעל הורמיס מה זה אומר והאם יש מקום לדאגה? בתודה מראש. יונן רינת

לרינת שלום, יעוץ פרטני, ובכלל זה דיון בתוצאות בדיקה, חייב להתבצע על ידי מי שראה את האדם עצמו, וצריך להתבצע פנים אל פנים. פני למי שהזמין את הבדיקה, עם דיסק עם הדימות. רבים מאתנו מעוניינים לראות במו עינינו, ולא להסתמך על טקסט הפענוח. אם תוותרנה שאלות, אשמח לראות את ביתך במרפאתי 077-777-9222. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים