פסיקולציות או נימול בשוקיים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

21/05/2017 | 14:54 | מאת: אלי

שלום רב מזה כמה ימים אני חש תחושה מאוד מאוד מוזרה בשוקיים כאילו משהו מטפס עליהם וכמעט ללא הפסקה כשאני קם והולך זה נעלם אך כשאני יושב או שוכב זה מופיע ולא מפסיק כמעט לשנייה, מה שמטריד אותי יותר זה שאם אני מסתכל על השוקיים לעיתים בנקודות מסויימות אני רואה מין תנועה עדינה מאוד מאוד בקושי נראית, חשוב לציין שאני סוכרתי בן 51 עם דלקת מפרקים, לא יודע כיצד להגדיר את התחושה אבל אני מאוד מאוד מוטרד ולחוץ שמא מדובר במשהו קשה, אין לי חולשה בשרירים אין לי כאבים, אנא עזור לי כי התור לנוירולוג רחוק מאוד ואני לא ישן בלילות.

21/05/2017 | 15:35 | מאת: אלי

האם מתאים לתסמונת הרגליים העצבניות כי ממה שקראתי מאוד דומה חוץ מזה שניתן לראות לעיתים תנועה קלה בשוקיים כמו הבזקים?

לאלי שלום, לאלי שלום, אתה צריך להגיע לנוירולוג כדי להבדק. אם ההמתנה ארוכה אתה יכול לפנות לבקש להקדים לך את התור או להבדק במסגרת פרטית. אם תחול החמרה במצבך תוחל להחליט שאתה פונה דרך חדר מיון של בית החולים האוניברסיטאי הקרוב למקום מגוריך. אינני חסיד של המתנה. אשמח לעזור לך במרפאתי. 077-777-9222. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים