תחושת צריבה/ כוויה בלשון וחוסר טעם

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

20/05/2017 | 16:53 | מאת: מיכל

שלום, בת 32. לפני כשלושה שבועות הרגשתי בירידה בחוש הטעם. לפני שבוע הייתה ממש החמרה. במקביל יש לי בעיה בשן שנשברה ונוצרה דלקת סביב החניכיים של השן. בהתחלה חשבתי שאולי זה קשור לעניין הדלקת. קיבלתי טיפול האנטיביוטיקה מוקסיויט פורטה למשך 7 ימים. היום השלישי לטיפול האנטיביוטי חוש הטעם החל לחזור, לא במלואו אבל היה שיפור ניכר. ביום חמישי האחרון ביום האחרון ללקיחת האנטיביוטיקה שוב חוש הטעם נחלש ובנוסף החלה לי צריבה בלשון בצד שמאל ובמרכז הלשון. תחושה כמו של כוויה וכמו הרגשה כאילו אכלתי משהו בטעם מנטה. חוש הטעם שלי שוב נלחש ותחושת הצריבה מאוד מפריעה לי ולא נעימה. האם הדבר יכול להיות קשור לבעיה נויורולגית? אני מאוד היפוכונדרית וחושבת כבר על הגרוע ביותר שאולי זה תסמין חס וחלילה של גידול במוח

למיכל שלום רב, פני לבדיקה נוירולוגית בהקדם, במידת הצורך בחדר מיון של בית חולים אוניברסיטאי הקרוב למקום מגורייך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים