עזרה בפענוח תוצאת MRI

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

16/05/2017 | 13:33 | מאת: הודיה

שלום רב, אני סובלת כבר כמה חודשים מכאבים חזקים בלסת התחתונה (תחושה של דקירות חזקות מלוות בזרמים לאורך כל הצד הימני של הראש). נשללה בעיה בשיניים. מבלי להאריך במילים, נכון להיום אני עם כדורי טרגינטול בהמלצת ניורולוג שאולי מדובר בבעיה בעצב המשולש. לאחר מכן נשלחתי לבצע בדיקת MRI, אך בקופה שאני חברה בה התורים הם למועד של חודש קדימה ומעלה. אשמח אם אוכל לקבל חוות דעת מסיכום הבדיקה.

להודיה שלום, אני מיצר על התורים. בדיקה צריכה להיות מפוענחת על ידי מי שמופקד על כך, וההסבר צריך להנתן על ידי מי שבקש את הבדיקה, או רופא אחר שראה את האדם בו מדובר, וזאת בהקשר לשאלה בגללה הבדיקה נתבקשה. ראי גם תשובתי - יעוץ פרטני מחייב בדיקה - מ- 30.4.2017 בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים