קפיצות ;;;;;;,,;;;;;;;;;;;;

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

04/05/2017 | 23:03 | מאת: בתאל

שלום ערב טוב, אני מקווה שתבין את מה שאני מסבירה. חודש אחרון קרה לי מספר פעמים לא מועט ששכבתי לישון במיטה בלילה על הגב, כמעט נרדמת ופתאום כל הגוף שלי קופץ ואני מתעוררת. קופץ כאילו קיבל מכת חשמל. רציתי לשאול מה זה והאם צריך לבדוק והאם שמעת על זה פעם או שזה מוזר ויחלוף?

לבתאל שלום רב, תופעה מוכרת, לרוב לא מסוכנת, אך צריך לשוחח עם רופאיך ולוודא שאינה חלק ממיעוט יותר מסוכן. בברכת בריאות, כרמל ערמון

06/05/2017 | 11:49 | מאת: ב

ואיזה מיעוט זה עלול להיות? מהי הפתולוגיה האפשרית (הפחות סבירה אך יותר מסוכנת9?

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים